Koge ris på tyrkisk opskrifter

Tyrkisk tomatpilaff med kylling

Tyrkisk tomatpilaff med kylling

Tomatsaften(som i forvejen er afmålt og blandet med boullion, så væskemængden passer, som angivet for pågældenderis) og boullionen røres sammen med krydderierne
Kokoslaks med grove ris

Kokoslaks med grove ris

Sæt risene til at koge, som anvist pakken. Jeg smed også nogle nigella-frø ovenpå, hvis smag jeg holder meget af (det er de frø, man finder ovenpåtyrkisk brød)
Kisir

Kisir

Start med at koge din bulgur efter anvisningen pakken. Imens det koger skæres tomat, agurk, rødløg, forårsløg og oliven i tern og persille og mynte hakkes fint
Vinbladsdolma – vegetariske

Vinbladsdolma – vegetariske

Placér en lille tallerken ovenpå dolmaen og lad det koge en time. Tag en stor gryde frem med kogende vand
Butter Chicken

Butter Chicken

græsk/tyrkisk yoghurt 10%). 11 spsk frisk ingefær, fintrevet ca. 12 dl tomat passata (købes dåse eller flaske). 1Ris. 1Friskhakket persille eller koriander. 1Kom posen køl i min. Steg det hele under omrøring i 2-3 minutter (hvis varmen er for høj / det begynder at koge, vil saucen skille pga. 1Tilsæt madlavningsfløde og lad det hele koge igennem i ca. 1Server med ris, nødder, naanbrød og yoghurt
Dolma

Dolma

olie over, og hæld kogende vand , så det lige netop dækker. Laver du dem fra bunden af, tager det noget længere tid, da de skal koge i et par timer
Beyti kebab

Beyti kebab

Varm olien ved medium varme, tilsæt tomater, løg- og hvidløgspulver, tomatpuré samt salt og peber, og lad det hele koge et par minutter

Sütlac brulée

Når det koger tilsætter du mælken med maizenaen i. Jeg har ingen anelse hvordan tyrkiskrisbudding skal smage men prøvede mig frem ud fra en opskrift jeg fandt  myturkishkitchen bloggen

Gryde med fennikel og kidneybønner

Rør bønner og tomatsuppe i, og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. Svampebygotto Bygotto er en risotto kogt perlebyg i stedet for ris