Her er en opskrift, som jeg har brugt i rigtig mange år, og i min kogebog, hvor jeg selv skriver opskrifter i, går opskriften under betegnelsen “Gode Boller”, for det er lige det, de er Sunde
Kagerne blev bagt, dagen før de skulle bruges og frostingen kom på kort før de skulle serveres. Opskriften er fra newyorkerbyheart, som har en opskrift på en fantastisk gulerodskage, jeg efterhånden har bagt ikke så få gange
Opskriften er fundet i kogebogen Pleasures of the Vietnamese Table af Mai pham. Banh xeo betyder 'sydende kage', og navnet referer til den lyd, der høres, når crepesdejen rammer panden
Den har jeg fundet her i nu desværre afdøde Newyorkerbyhearts’ kogebog. Deres blueberry muffins var noget helt særligt, og jeg har siden ledt efter deres lige
Servér kagen med mascarpone, en god vaniljeis, creme fraiche eller lign. op undervejs og kom på kagen, det gør at den karamelliserer en smule, men det gør bestemt ikke noget
lav din egen kogebog eller kagebog. Følg dette link til at lave din egen kogebog på cewe. Er du sådan én, der bager der vildeste lagkagerog cupcakes og som har en hemmelig drøm om en dag selv at udgive kogebøger
en lasagneform eller lign, hvis du gerne vil bage og servere kagerne enkeltvis, bare husk at stil dem tæt op af hinanden under bagning, så de bliver høje og bløde
Tjek med en strikkepind, om kagen er bagt. ) og jeg husker egentlig heller ikke, at jeg sikkert også har haft dage, hvor jeg skulle tidligt i seng og hvor vi har fået stegt lever eller lign