Det kvælder en del op under kogningen. Jeg lærte at lave pasta ved hjælp af en kagerulle, så du behøver ikke at have en pastamaskine for at kunne lave frisk pasta selv
Skræl kartoflen og skær i tern, rens porrer og snit fint, snit også løget og kom det hele i en gryde, til kogning sammen med bouillon, persille og timian
lidt vand hældes ved under kogningen. grøntsags bouillon pulver af god kvalitet. 1 porrer skåret i ringe. Kom spidskommen, koriander,karry, gurkemeje, paprika, kanel i og svits det med løg og porrer under omrøring i 1 minut. 1 porrer skåret i ringe. 1½ liter kogende vand og 1 spsk grøntsags bouillon pulver af god kvalitet
Sæt en gryde vand til kogning til pastaen (husk salt når vandet koger). Den færdig kogte pasta afdryppes og serveres på en tallerken med den grove pestoblanding
lidt mere vand under kogningen). 1. ) Grøntsagerne ordnes. 2. ) Svinekoteletter, hvidkål, kartofler, løg, selleri og porre lægges lagvis i en gryde med timian, laurbærblade og peberkorn
Brug vand du har kogt eksempelvis kartofler eller grøntsager i - på den måde udnytter du både smagen og de udkogte vitaminer, der naturligt forsvinder ud i vandet under kogningen