De skal ligge i et lag, og vendes een gang under kogningen. Klejnerne vrides – gør det på din måde, men jeg fandt ud af, at det pæneste resultat fik jeg, når jeg først kom den ene ende af klejner igennem hullet, og derefter den anden ende af klejnen igennem hullet
chokolade, kager, marmelade, kakao, saft, is mm. I sidste uge havde jeg fornøjelsen af, at deltage i et bloggerevent ved ISIS med andre dygtige madblogger
Olie, palmin eller svinefedt til kogning ( jeg koger dem i olie i fritøsen). Mælken lunes med smørret, og hældes i en skål, gæren opløses heri, hvorefter sukker, citronskal og saft og kardemomme blandes i sammen med de æg
vand til kogning hvis de er friske / hvis de er optøede så kog dem i den saft de har afgivet. Jordbærbedet er eksplodere i store saftige, solmodne og søde jordbær
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og læg både korn og stang i grøden under kogningen. Sådan gør du - kirsebærsovsKom kirsebær med saft og vand i en lille gryde
Olie, palmin eller svinefedt til kogning ( jeg koger dem i olie i fritøsen). Mælken lunes med smørret, og hældes i en skål, gæren opløses heri, hvorefter sukker, citronskal og saft og kardemomme blandes i sammen med de æg
Kogning er en effektiv tilberedningsmetode, på trods af de relativt lave temperaturer. Dampen gør at dine råvarer ikke tørrer ud, og kan ved korrekt brug holde dine råvarer saftige og lækre