Hamburgerryg – Kogthamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret imit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Skær hamburgerrygi små tern og blad dem irisene. Læg de kolde risi en salatskål. Skær tomater i kvarte og fjern kernerne og skær herefter tomaterne i tern
Når spätzlen er kogtfærdigt blandes hamburgerryggen og spätzlen med savoykålen. hamburgerryg (kogt). Hvorfor ikke bare kalde retten det, som det nu er – en gratin med savoykål, spätzel og hamburgerryg
Forrig søndag fikvi gæster til aftensmad og jeg havde taget en hamburgerryg op, men i løbet af dagen tænkte jeg mere og mere over at jeg ikke havde lyst tilalmindeligkogthamburgerryg og glaseret iovn laver jeg også tit - der skulle noget nyt til
Imenshamburgerryggenkogte, gikvii gang med pølser i svøb (tager det næsten en time. Kogt, Marinere og stegt flæskVi startede allerede dagen inden med at forberede flæsket (hvorfor det
Hader kartofler -i hvert fald kogte. frikadeller/fiskefrikadeller, pasta, ris, boller med hamburgerryg, havarti ost, kan kun sommetiderlide leverpostej