Hamburgerryg – Kogthamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Økologisk hamburgerryg er dejligt pålæg og det er nemt at bruge i madpakken. Godt rugbrød, en god bolle, hamburgerryg og ost – det er en rigtig god blanding
Da jeg kogtehamburgerryg til julefrokosten, gemte jeg kogevandet i køleskabet. Det giver en dejlig smag, men suppen bliver for røget og saltet hvis du erstatter al bouillonen med kogevandet fra hamburgerryggen
Jeg serverer grønlangkål til medisterpølse, hamburgerryg, kogt flæsk skinke eller frikadeller, men der er sikkert mange andre retter, det også vil smage skønt til
Når kødet er næsten mørt (mærk efter) kommer man de små løg i, bringer gryden tilbage på simrekurs og lader løgene koge med, til de også er møre, men ikke kogt ud
I sidste uge fik vi en hel stor hamburgerryg glaseret i ovnen. Jeg har set blive gjort med kylling og fisk og tænkte at det kunne hamburgerryg nok også
Forrig søndag fik vi gæster til aftensmad og jeg havde taget en hamburgerryg op, men i løbet af dagen tænkte jeg mere og mere over at jeg ikke havde lyst til almindelig kogthamburgerryg og glaseret i ovn laver jeg også tit - der skulle noget nyt til
Når kødet er kogt tages det op og dækkes godt til. Hamburgerryg kan godt være lidt kedeligt, så jeg foretrækker at tilbehøret er spændende og fuld af smag