Camilla havde lavet noget fyldt kalkunbryst med alt muligt lækkert indeni, kogte kartofler, en skøn brun sauce, og sidst men ikke mindst, en himmelsk afart af en Waldorf-salat med en form for glaserede valnødder
4 tykke skiver kylling eller kalkunbryst (uden skind),. 80 gram (ukogt vægt) rug- eller fuldkornspasta eller fuldkornsnudler. 70 gram (ukogt vægt) brune/sorte eller røde ris. 70 gram (ukogt vægt) quinoa, linser eller bulgur. 1 stor bagt eller kogt sød kartoffel eller almindelig kartoffel (ca
Eller du kan stuve resten af spinaten og servere kogte majs til. Fold kalkunbrystet ud i to flager. Et kalkunbryst 800-900 g (vægten er vigtig i forhold til stegetiden). Kalkunbryst, kalkunrulle, MS-kost, sclersekost 200 grader
Servér med de kogte kartofler drysset med hakket persille. Vil du lave en mager udgave af julens lidt federe kalkun, så prøv med et stegt kalkunbryst med lækker rosmarinsmag og let tilbehør
Blend ternene af kalkunbryst med æg - ikke til puré, men til en lidt grovere fars. 600 g kalkunbryst skåret i tern. 480 gram kogte kikærter (vejet efter kogning - svarende til 2 dåser). 600 g kalkunbryst skåret i tern. 480 gram kogte kikærter (vejet efter kogning - svarende til 2 dåser)
150 g romain salat +150 g kogt kyllingebryst+1 tsk olivenolie + 20 g parmesan ost+10g ristede græsker eller pinjekerner (350 kcal). 1 skive alm groft rugbrød+1 hårkogt æg+ 75 g rejer + 1 spsk let mayo+ lidt brøndkarse. 30 g kogt quinoa + 100 g gulerod+50 g rød peberfrugt + 10 stk hasselnødder + 100 g kogt eller stegt laks eller en fiskefrikadelle (350 kcal). 150 g kogt eller stegt kylling + en håndfuld grønt blandet salat+½ avocado+½ citronsaft. 150 ovnstegt kalkunbryst+salat af 5 cherry tomater, lidt rød løg+1 tsk olivenolie+½ skive rugbrød (360 kcal)
Herefter vendes kalkunbrystet og som koges igen et kvarter, til det er kogt igennem. Til kalkunbryst smager vilde ris blandet med almindelig ris rigtig godt
Rul kødet om farsen og rul det røgede kalkunbryst uden om det hele. Farsfyldte kalkunruller. 1. Start med at lave frikadellefars, eller chek at du gemte lidt i fryseren, sidst du lavede frikadeller
…og kogte ris. Kalkunbryst med kokossauce samt gule og grønne stænger. Print This Post. Lækker gullasch med kylling inspireret af østens smag og mystik med dejligt tilbehør