Kog rødbederne i en halv times tid med skal på (mine blev kogt i de skrællede småstykker, der blev tilbage, og det tog noget af farven – heldigvis ikke så meget af smagen)
Den dag i dag elsker jeg den dejlige rød/lilla rodfrugt – både når den er rå, bagt, stegt og kogt. Engang kunne jeg virkelig ikke lide rødbede, og det var først for et par år siden at mit forhold til den smukke grøntsag ændredes til det bedre
600 g kogte, afskallede rødbeder. Skær rødbederne i tern eller stave. Udkern og snit pærerne i tern eller i tynde både og bland de to ting med salaterne
Fennikel vandmelon salatGræsk salat a la PaleolivetJordskok-salatRevet rødbedesalatFintrevetrødbedesalat med vindruerRødbedesalat med stjerne-anisRødkålssalat med mandarin og karseSalat med skorzonerrødderSpidskålssalat med abrikoserSpidskålssalat (Lilla) med gulerødder og blommerSpiralsalat med kinaradisseSuper salat m spidskål, fennikel og ristede mandler
rødbedesalat med en smule fedtfattig feta. 80 gram (ukogt vægt) rug- eller fuldkornspasta eller fuldkornsnudler. 70 gram (ukogt vægt) brune/sorte eller røde ris. 70 gram (ukogt vægt) quinoa, linser eller bulgur. 1 stor bagt eller kogt sød kartoffel eller almindelig kartoffel (ca
Rødbedesalat – af kogte rødbeder 1-2 dl græsk yoghurt 2 spsk let mayonnaise1 fintsnittet løg1 spsk rørsukker2 spsk eddikeSalt og friskkværnet peberCa. I dag er rødbedesalaten lavet af mine egne rødbeder 1-2 dl græsk yoghurt
Denne salat er nem og taknemmelig, men kræver at rødbederne er kogt og afkølet i forvejen. Når de er kogt overhældes de straks med rindende koldt vand, derefter kan skindet flåes af
Jeg syntes rødbeder er perfekte til fisk, så da menuen stod på fisk og jeg havde lidt kogte rødbeder tilovers fra den anden dag,- ja så måtte denne opskrift afprøves
I Grækenland er de meget stolte af deres rødbedesalat, som de synes er en helt unik salat. Men det er netop disse ingredienser, som rent faktisk gør denne rødbedesalat unik
Når det har kogt, så hæld vandet fra. Lun salat af butternut squash med ristet hvidløg, knasende boghvede og feta med krydderurter1 butternut squash2 dl kogt boghvede1 spsk olie1 bundt hvidløg, plus 2 fed1 knivspids sukkerlidt frisk timian1/2 blok blød fetafrisk persillerevet skal fra en citron1. Rødbedesalat med æbler og grov sennepsdressing5 rødbeder, små2 æbler2 spsk grov sennep2 spsk flydende honning2 spsk olie2 spsk eddike1
Noget af kødresterne herfra, blev kogt til en god ragout. Server til ris eller kartoffelmos, og alt efter årstiden, en grøn salat eller en frisk rødbedesalat
Blend linsemassen kort, hvis linserne ikke er kogt helt ud, dog uden at linserne bliver til sovs. 0)lasagnen ligges i lagog serveres her med en rødbedesalat af kogte rødbeder, grønne bønner, persille og valnødder