Hamburgerryg – Kogthamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Da jeg kogtehamburgerryg til julefrokosten, gemte jeg kogevandet i køleskabet. Det giver en dejlig smag, men suppen bliver for røget og saltet hvis du erstatter al bouillonen med kogevandet fra hamburgerryggen
Skær den kogte røgede skinke i tern og tilføj dem "suppen", som gerne skulle være god tyk. 1 kg kogtrøget skinke eller hamburgerryg. 1 kg kogtrøget skinke eller hamburgerryg
Server hamburgerryggen med flødestuvet spinat og kogte kartofler… evt. Tilsæt fløde og citron… og lad spinaten simre ganske svagt, til fløden er kogt godt ind
Røget filetKilde. Hamburgerryg/kogt skinke4. Kogtrøget skinke7. Når det gælder om at lægge pålæg på brødet,er leverpostej uden sammenligning det pålæg,danskerne allerhelst spiser på deres rugbrødsmadder