Det skal simre ved lav varme, og sådan skal man fortsætte til risene er kogt næsten færdig. Jeg havde taget et par røgede kylling lår op fra fryseren, som skulle serveres til Risottoen, velvidende at kæresten faktisk ikke er vild med den røgede kylling
3 store kolde kogte eller ovnstegte kartofler i tern. 250-300 g koldt røget kød, jeg brugte en rest kogtkoldrøget kalkunfilet (hamburgryg, skinke, kylling) i tern. 3 store kolde kogte eller ovnstegte kartofler i tern. 250-300 g koldt røget kød, jeg brugte en rest kogtkoldrøget kalkunfilet (hamburgryg, skinke, kylling) i tern
Og du kan nemt skifte lakse stykkerne kan ud med kylling eller en anden form for kød. 100 g røget laks skåret i stykker. Det tager omkring 5 minutter at blande denne ret sammen, så snart du har kogt pastaen. 100 g røget laks skåret i stykker
Kom de kogte nudler ned til grøntsagerne sammen med dressing og sukkerærter og vend det hele rundt. Spinat-æggewrap med laks, avocado og pesto / Pasta med røget laks, spinat og ricotta / Mexicanske quesadillas med salami, avocado, bønner og ost / Risnudler med edamamebønner og peanutbutterdressing
Den er fyldt med grøntsager, proteiner fra bønnerne og veggie mince (der minder om hakket kød) fra LikeMeat, og så har den masser af smag fra løg, hvidløg og krydderier som spidskommen, kanel og røget paprika
Tilsæt madlavningsfløde, vend det lidt rundt og tilsæt derefter den kogte pasta. Pasta med langtidsbagte tomater, edamame og citron-flødesauce / Frisk pasta med røget laks, ricotta og spinat / Linguine med kongerejer, chili, hvidløg og tomater
Kyllingestykkerne pudres med lidt mel og krydres godt med salt og peber. Så tilsætter du paprika, ris og den liter kyllingebouillon hvor safranen er i – den anden liter gemmer du lidt endnu