Servere med ris, kartoffelmos eller som her med græskar fritter. Nu hvor efteråret er over os, så synes jeg det er dejligt at skifte de lidt letter sommersalater med salatblade ud, men de lidt mere tunge og grove salater lavet på bl
Kogte eller bagte grønsager fra aftensmaden igår. Hvis du er rigtig striks så undgår du også i en periode ris og kartofler – men det vil jeg nu ikke anbefale i en længere periode
Derfor skal der heller ikke smides en masse ud, fordi man lige fik kogt for meget til dagens måltid. Når den er brandvarm ristes nudlerne, en håndfuld frosne bønner, iturevne salatblade og blomkålsbuketterne i ca
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
frugtsalat (frisk). tomatsalat med frisk basilikum, løg, salt og peber. Hvis du føler for det, er du velkommen til, ved nogle måltider/nogle dage, at indtage en større mængde af de proteinholdige fødevarer (mere kød, fisk, kylling og bønner), og samtidig spise færre kulhydrater (ris, pasta, brød, kartofler)
Så forskellige fødevarer som croquetter af kød og grøntsager, kogte æg og boller (fx med enten rosiner eller æble – ”oliebollen” og ”appelflappen”) tilberedes også i friture
Ristede, kogte, kolde, varme eller friturestegte. Vi fik Rød Peber og Brune ris. På panden ved svag varme, optøes og lunes Spinaten sammen med Tun og Sojabønner
Lad retten simre til broccolien har kogt med, og til risene er klar. Dette gjorde ikke som sådan noget ved retten, det var dog lidt ærgerligt, at der ikke var nok væde, så risene i bunden af tallerknen også kunne nyde lidt godt af det
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg synes dog det kræver en del forberedelse, da risene skal skylles mange gange og trække og efter de er kogt skal de køles helt ned, - men ellers synes jeg at det er sjovt at lave