Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Vend nu de kogte spareribs i grillsaucen. En hel benrad skåret af svinekammen. 15 minutter før spareribsene er kogt færdig, sættes vand, margarine og sukker over at koge i en dyb pande
Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Sveskerne har generelt en lidt kraftig smag, da den jo er koncentreret ved tørringen, så måske smager de lidt mere igennem, end hvis man havde kogt marmelade af friske blommer, men det smager ret skønt, og tager ingen tid at lave, hvilket helt klart er et plus
Kogte kartofler. I hvert fald ikke hvis man laver svinekam. Ikke kun fordi man undgår at overstege svinekammen, men også fordi kødet bare får en helt anden lækker konsistens og samtidig er ultra saftigt
kogte kartofler i tern. Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
) Kog linser efter anvisning på pakken, hæld de kogte i en sigte og lad dem dryppe af. ) De kogte linser og babysalaten vendes i grønsagerne, salaten lunes og smages til med salt og peber
Kogte kartofler. Flæskesteg af svinekam med sprød svær. Mærk med en kniv om kartoflerne er kogte. Når du køber flæskestegen, skal den være skåret af svinekammen og være uden ben