Kogt svinekam opskrifter

Dansk jul: Langtidsstegt flæskesteg af svinekam

Dansk jul: Langtidsstegt flæskesteg af svinekam

Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg med sprød svær

med kogte kartofler, rødkål, grøntsager og brunede kartofler. 1 kg svinekam med svær. Share on TumblrShare on Tumblr 1 kg svinekam med svær
Spareribs

Spareribs

Vend nu de kogte spareribs i grillsaucen. En hel benrad skåret af svinekammen. 15 minutter før spareribsene er kogt færdig, sættes vand, margarine og sukker over at koge i en dyb pande
Hamburgerryg

Hamburgerryg

Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Nem blomme i madeira

Nem blomme i madeira

Sveskerne har generelt en lidt kraftig smag, da den jo er koncentreret ved tørringen, så måske smager de lidt mere igennem, end hvis man havde kogt marmelade af friske blommer, men det smager ret skønt, og tager ingen tid at lave, hvilket helt klart er et plus
Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

kogte kartofler i tern. Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder

Nytårsfyrværkeri 2014/2015

I dag står den på en langtidsstegt svinekam med kogte kartofler og gulerødder samt grønne asparges og en klat sovs at dyppe i
Svinekam med kirsebær

Svinekam med kirsebær

Blandes med de varme, kogte bønner – enkelt, men lækkert. Svinekam med kirsebær. Det blev til et stykke stegt svinekam med kirsebærsovs
Langtidsstegt svinekam

Langtidsstegt svinekam

1 Svinekam ca. med kogte kartofler, rødkål, agurkesalat og appelsinskiver 1 Svinekam ca. 2 – 2½ kg. 1 æble

Lammekølle

Ikke fordi vi ikke kan lide kogt torsk, vi synes bare ikke, det er festmad. Servér den færdige lammekølle med kartofler, de kogte bønner og sovsen

Grillet kotelet af svinekam med lun linsesalat

) Kog linser efter anvisning på pakken, hæld de kogte i en sigte og lad dem dryppe af. ) De kogte linser og babysalaten vendes i grønsagerne, salaten lunes og smages til med salt og peber

Børnenes flæskesteg af svinekam med sprød svær

Kogte kartofler. Flæskesteg af svinekam med sprød svær. Mærk med en kniv om kartoflerne er kogte. Når du køber flæskestegen, skal den være skåret af svinekammen og være uden ben