Servér fileterne med frisk pasta eller kogte kartofler. Læg torskefileternei et smurt ildfastfad. Fordel blandingen hen over torskefileterne og steg dem i en forvarmet ovn i ca
Du du servere ris eller brød til, hvis du vil, men sovsen bliverdejlig mættende og fyldende, da den gøres cremet og tyk af kogte kartofler samt knoldselleri
Kogttorsk har jeg det ikkesærlig godt med, men ovnbagt. fad. Skær torskefileterneimindre stykker. torsk sammen med grønsager – se det er noget helt andet
Fordel fiskeni et ovnfast fad, kom den dampede spinat ovenpå, derefter de kvarte æg, så gulerodsblandingen og fordel tilsidst kartoffelmos over det hele som et låg
Skær laks og torski små bidder, kom dem og rejerne ifadet. Vi er i det nye år begyndt at spiserigtig meget fisk, og pludselig dukkede denne fantastiskeopskrift på fiskifad op
Servér sukkerærter og kogte kartofler til, og pynt med dild. I stedet for kuller kan du bruge hellefisk, kulmule, lange, rødtunge, skærising, ising, sej, skrubbe eller torsk