Kogt torsk i fad opskrifter

Torsk med æble..

Torsk med æble..

Server torsken overhældt med lagen og med kogteris eller ovnbagte kartofler til. Skær den i passende stykker og fordel dem i et ildfastfad
Ovnbagt torsk med champignon og mandler

Ovnbagt torsk med champignon og mandler

Servér fileterne med frisk pasta eller kogte kartofler. Læg torskefileternei et smurt ildfastfad. Fordel blandingen hen over torskefileterne og steg dem i en forvarmet ovn i ca
Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

Du du servere ris eller brød til, hvis du vil, men sovsen bliverdejlig mættende og fyldende, da den gøres cremet og tyk af kogte kartofler samt knoldselleri
Grønsager med torsk og ingefær

Grønsager med torsk og ingefær

Kogttorsk har jeg det ikkesærlig godt med, men ovnbagt. fad. Skær torskefileterneimindre stykker. torsk sammen med grønsager – se det er noget helt andet
Fantastisk Fishpie

Fantastisk Fishpie

Fordel fiskeni et ovnfast fad, kom den dampede spinat ovenpå, derefter de kvarte æg, så gulerodsblandingen og fordel tilsidst kartoffelmos over det hele som et låg
Torsk i fad med spinat, tomat og feta

Torsk i fad med spinat, tomat og feta

Vifik brasede kartofler, da vi havde nogle kogte kartofler i køleskabet. Ovenpå lægges torskefilleten, som overdryppes med citron saft
Torskeret fra Rebelsig

Torskeret fra Rebelsig

Smag til og kom halvdelen over den kogtetorski et fad hvor torsken lægges imidten. Pynt med rejer i den ene side og kogte halve æg i den anden
Fisk i fad med blomkålsmos

Fisk i fad med blomkålsmos

Skær laks og torski små bidder, kom dem og rejerne ifadet. Vi er i det nye år begyndt at spiserigtig meget fisk, og pludselig dukkede denne fantastiskeopskriftfiskifad op

Kylling og asparges i dijon sauce

Derefter tilsætteskyllingstykkerne og asparges, der er kogti et par min. Torski lækker tomat sauce. Læg det i et fad

Lammekølle

Ikkefordiviikke kan lidekogttorsk, vi synes bare ikke, det er festmad. Servér den færdige lammekølle med kartofler, de kogte bønner og sovsen

Torsk fra Vesterhavet

Torsk fra Vesterhavet (kabliau), bagt og serveret med bacon, peberrod, rødbeder, æg, kapers, sennep, persille, purløg, sennepssauce og kogte kartofler