Torskefilet- 200 gr. KaviarTorskefilet kommes i ovnen ved 200 C forvarmet ovn, ca. Torskefilet skæres i stykker og blandes i en skål med de kogte ris, rødløg, rejer, A38, og mayonnaise til retten er fast, smag til med salt, peber og citronsaft og det hele er blandet godt sammen
300g torskefilet. 150g kongerejer (ikke kogte). 300g torskefilet. 150g kongerejer (ikke kogte). Vi er i det nye år begyndt at spise rigtig meget fisk, og pludselig dukkede denne fantastiske opskrift på fisk i fad op
Jeg lagde en torskefilet i sølvpapir sammen med hakket hvidløg, rød peber og salt/peber. Glutenfri havregryn kogt op med vand og 1 æggehvide for proteinernes skyld
Ved siden af tilberedes bønnefritter på en bageplade sammen med en dåse kikærter der er kogte. Læg din torskefilet ovenpå en tallerken fyldt med sprøde, rå grøntsager og slut af med hakkede mandler
Sevér torskefileterne med limesauce, de kogte kartofler og edamamebønnerne. Jeg har valgt kogte kartofler og edamamebønner, men ris og grønne bønner eller ærter ville med garanti også smage godt til
Server retten med kogte pillede aspargeskartofler. Læg torskefileten i et smurt lille ildfast fad. 1. Bland en marinade af sojasauce, vand, olie, hvidløg, ingefær, farin og smag til med salt