Tilbehør blandet salat og kogtekartofler. Sovsen smages til med salt og peber, og hvis sovsen er blevet for tyk tilsættes eventuelt lidt kogevand fra kartoflerne
Serveres sammen med kogtekartofler, en smule tyttebærmarkelade, skysovs og WALDORFSALAT. Det lyder mærkeligt, men for at finde påennymåde at anrette denne klassiske danske ret, faldt vi over denne idé
Skær kartofler i skiver og snit grønkål og persille groft. Hvis i har læst med et stykke tid, har i nok opdaget at jeg er stor fan af retter der kan varieres Quesadillas er perfekt til at få ryddet op i grøntsagsskuffen, pålægshylden eller få spist resterne fra aftensmadendagen før, påennymåde
Kom også den kolde, kogte quinoa i, og smag evt. Quinoa er total sund, mætter godt, og min familie og jeg spiser det ofte som tilbehør i stedet for ris, kartofler eller pasta
Kartoflerne blev brunet, træet danset om og gaverne åbnet. Jeg fik derfor ideen at kombinere den danske juleand med lidt marokkanske stemning – stadig lidt julet, menpåen hel nymåde
Han bryder sig ikke om sovs, kødsovs, kogtekartofler, suppe, dressinger osv. Lige for tiden spiser han rigtig godt til aftensmaden, hvis han får kogte Basmati ris med en smørklat i og en kogt pølse dertil- tidligere var han helt vild med kød, især rødspættefilet og laksefrikadeller, men det har han sat lidt på standby
danske æbler i det tidlige efterår, nyekartofler om sommeren og rodfrugter eller kål om vinteren. Prøv fx at forestille dig smagen af solmodne og ny plukkede jordbær påen varm sommerdag
Lav du dig en god kartoffelmad med mayo, purløg og groft salt, og nyd, at du kan servere noget så lækkert, uden at skulle bruge tid på at koge kartoflerigen, eller for den sags skyld bruge energipå at gå i Brugsen og lægge pengepåenny omgang kartofler