Jeg kogte dem sammen med en bouillonterning og en håndfuld "Herbes de Provence" krydderi. Som salat serverede jeg en salat af fennikel og pærer skåret i helt tynde skiver, en håndfuld rucola og kernerne fra ét granatæble
Serveres til kogte ris. Det er svært at finde danske økologiske æbler i supermarkederne, men her hvor vi bor i Hjortshøj ligger der en stor stor frugtplantage, hvor der sælges dejlige danske æbler og pærer
Fuldkornsrisengrød med pærer, lakridssukker og ristede hasselnødder. Det burde egentlig ikke være grødsæson lige nu, men når vejret ikke kan finde ud af, at det rent faktisk er sommer, så skal der grød på bordet
Vaniljeis med saltkaramel / Snaskede kanelsnegle med vaniljecreme / Bagt grød med pærer og dadler / Nem og cremet iskaffe / Hjemmelavet jordbærkoldskål
Læg pærekompot ovenpå, gerne så nogle af pærerne skraber kanten, da det giver et visuelt pænt resultat for gæsterne, at de kan se de forskellige lag i glasset
Skræl pærerne, skær dem i både eller tern og kom dem i en gryde med vand, steviablade og en stang vanilje (jeg har en staviaplante stående i mit vindue, som jeg kan nippe blade fra)
Vend skaldyrene og de tørrede pærer i risen. 6 ansjosfiletter 400 g risotto ris 1 dl tør hvidvin 50 g smør 400 g skaldyr (rejer, muslinger, scampi, hummer, kammuslinger) 1 bakke tørrede pærer, groft hakket
Hæld de kogtepærer tilbage i kasserollen,. De hybenmarinerede pærer står i dejlig kontrast til den grove og en anelse saltede grød, som selvfølgelig - når det gælder min morgengrød - er spækket med frø og kerner
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed