Vaniljeprikket ris a la mande med en god kirsebærsauce er en fast tradition som dessert til julemiddagen her i huset og meget gerne også til dagen efter
Hos os serverer vi altid henkogte kirsebær (lidt som dessertkirsebær) til. En rigtig juledessert. Der findes nok lige så mange variationer af risalamande som der findes familier
Som tilbehør passer ris og en gulerod/tomat/agurk/majs salat og lidt brød perfekt til. Dette var hovedretten i en 3 retters menu bestående af krabbeklør til forret, denne ret og så risalamande til dessert. Kulturer og traditioner mødes og hvem ved, om 5 år kan det være alle spiser krabbeklør og risalamande. Dette var hovedretten i en 3 retters menu bestående af krabbeklør til forret, denne ret og så risalamande til dessert. Kulturer og traditioner mødes og hvem ved, om 5 år kan det være alle spiser krabbeklør og risalamande
Bulgur er kogte, afskallede, knækkede og tørrede kerner fra hvedekorn – som regel durumhvede. Bulgur kan som bekendt anvendes til meget – som erstatning til ris, kartofler og pasta, i farsretter (som f
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Forrest ses Sate Koewah og sambal goreng oedang og så hovedbestanddelen de kogte løse ris. rosiner, finstrimlet palmemarv, æbleterninger dryppet med citronskal, appelsin eller mandarin terninger, små syltede perleløg, oliekogte pressede jordnøddeflager
Dem jeg bagte er lavet med oksekød og revet ost og de andre er levet med pesto, ris og feta. Brug i stedet en frokost/dessert tallerken som skabelon til børne størrelse
Coq au vin smager godt sammen med kogteris. Hindbærmousse – frisk og lækker. Hvem sagde dessert. hvedemel3½ dl rødvin – gerne en fra Bourgogne2 dl hønsebouillon1 stort fed hvidløg1 lille håndfuld frisk timian – evt
Så forskellige fødevarer som croquetter af kød og grøntsager, kogte æg og boller (fx med enten rosiner eller æble – ”oliebollen” og ”appelflappen”) tilberedes også i friture