Kok claus opskrifter

NOMA

NOMA

Én af kokkene havde en halv times tid forinden rundet vores bord med en sydende pande med en gulerod på, som han fortalte os, at vi ville få serveret "om et par retters tid"
Meyers chokoladebrownies

Meyers chokoladebrownies

Claus Meyer er nu en dygtig kok, og med disse brownies har han ramt plet. Det er vigtigt at bruge en god chokolade for at få den rigtig brownie-smag frem
Rødbedetzatziki m. lakrids

Rødbedetzatziki m. lakrids

Her lavede kokkenClaus Holm en lækker lille sag, som jeg nu har forvandlet til en studievenlig udgave
Hjemmelavet gravad laks

Hjemmelavet gravad laks

Clausens Fiskehandel i Århus. Hjemmelavet Gravad laks med smørristet rugbrød og kommen. Det er ikke alle der er fan af kommen, faktisk undre det mange at jeg kan lide kommen når jeg nu er så kræsen
Jeg skal lave mad på TV igen!

Jeg skal lave mad på TV igen!

Mange spørger mig, hvorfor jeg ikke bliver kok. Det bliver med Christian Bitz og Claus Meyer. Jeg har stor respekt for kokke, men jeg bliver det nok ikke selv
Julekalender den 15. december

Julekalender den 15. december

indeholder endvidere små interviews med kendte kokke og madskribenter som for. eksempel Claus Meyer og Signe Wenneberg der lovpriser kålens mangfoldighed
Ikea lancerer ny veggie hotdog

Ikea lancerer ny veggie hotdog

HAVEN er både en øl-, kunst- og musikfestival, der foregår i et stort installationskunstværk med musikere, kokke, kunstnere og bryggere, som alle bestræber sig på at skabe en rig festivaloplevelse
Claus Meyer mysliboller

Claus Meyer mysliboller

kok var så rar at give mig en portion) men der var desværre nogen i det lille hjem, som ikke var så vild med lugten af surdejen

Smagens Time

Dygtige kokke landet over lægger sig i selen for at forberede et måltid, der afspejler sæsonen, smager vidunderligt og stimulerer de unges nysgerrighed overfor mad, de ikke kender

GLÆDER MIG TIL

Kokken fra RADIO hekser med de første friske grøntsager fra Grantoftegaard, og tidligere indsatte fra Vridsløselille Statsfængsel plukker fra menuen i Restaurant Ukrudt

Kokos/dadelkugler indstøbt i chokolade

Herefter brugte jeg mit digitaltermometer og fulgte fremgangsmåden for temperering af chokolade der står i Claus Meyer’s kogebog ‘Chokolade’, som jeg var så heldig at få i julegave af kæresten