Jeg har de sidste par dage leget lidt med min sunde mandel-chia - og kokos-chiachokolade, som jeg ønskede at lave en sund udgave af Flødeboller med jordbærsmag
Jeg toppede med granatæblekerner, kokoschips, peanutbutter og chokolade zero topping. Så jeg har lavet nogle med smag af kokos og med indhold af fuldkorn fra havregryn
Jeg laver ofte en varm chokolade med helt mørk chokolade, sødmælk (eller havremælk) og lidt kokossukker, men den her varme kakao er min absolut favorit i øjeblikket
Hakkede chokolade. Topping. Kokosmel. Bland derefter kokosmel, havregryn og mælk i. 1 spsk kokosmel. Skær din gemte 1/3 banan i skiver og top på din grød sammen med hakkede chokolade og mandelsmør eller peanutbutter og kokosmel
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins uden toppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Bunden består blandt andet af ristede hasselnødder, dadler og kakao, og så den toppes med den lækreste “chokolade”ganache lavet af kokosolie, ahornsirup og kakao + ristede hasselnødder og havsalt på toppen
Top med grofthakket chokolade og friske jordbær, eller spis den som en "skyr med smag", med hjemmelavet chokoladegranola eller hjemmelavet vanille/kokos granola, som du kan finde under nedenstående links
nødder, dadler, kokos og bær… Men ind i mellem er fx den her cheesecake et lækkert og friskt alternativ til en “normal” kage(så normal som mine kager uden mel, mælk og sukker nu kan være)
Blend mandler, kokos og havregryn til mel i en minihakker eller blender. Chokolademasse. Topping. Fordel dejen en spring- eller tærteform smurt med kokosolie eller foret med bagepapir