figner, dadler og vand blendes til en tyk masse med kokosfedt og appelsinsaft og skal,. kokosfedt. Hvadskerder så når der skal bages… så skerder nogle gange gode ting og nogle gange ikke så gode ting – Men i dag, var det et lille lækkert velskabt mirakel der kom ud af ovnen – prøv det
Derkommer et lag “kokosfedt” i øverste del af dåsen, og den tager du ud med en ske. SELVOM SOLEN SKINNER, smager den ikke lige frem af forår, men det gør øllebrød med appelsin tilgengæld
Form til frikadeller og steg dem på en varm pande i rigeligt med kokosfedt. Jeg var ved at døbe dem anti-inflamatoriske frikadeller, fordi de er fyldt med gurkemeje, men synes alligevel det lød for sundt
Som barn fik vi altid Cornflakes toppe/juletræer til jul, men disse var lavet på palmin, som ikke alene smeltede på mine fingre, men også erraffineret, afbleget kokosfedt
Tilsæt en tsk kokosfedt ad gangen, indtil at massen har en godt og klistret konsistens. eks hakkdde nøddereller frysetørrede hindbær kan også sagtens bruges, ellerhvad man nu lige har lyst til
Efter en mere “rolig” rouladeudgave har jeg haft lyst til en lidt tungereversion med skyr, kokosfedteller flødeskum og det kom der denne opskrift ud af
Sæt nu en mindre gryde på komfuret over middel varme og kom kokosfedtet i gryden. kokosfedt. Fjern skal og sten fra avocadoerne og blend det sammen med grapefrugtens saft, hvidløget og det varme vand
De smager skønt som de er, eller med cashewnøddesmør ellerkokosfedt på. Deter meget vigtigt at lægge chia- eller hørfrø i blød inden bagning, ellers vil knækbrødene ikke hænge sammen
De friske dadler behøves ikke lige så meget kokosfedt, som de tørre. Om ikke andetpasser de rigtigt godt til en god kop te og en masse indendørshygge og det kan der vist ikke være for lidt af her i den mørke tid