Udover de søde kartofler og kikærter er der også squash, kokosmælk, tomater og spinat, og så er den godt krydret med ingefær, chili og masser af krydderier
Tilsæt forårsløg og herefter en dåse kokosmælk. Efter en lidt hård uge og ikke så meget tid til at lave mad, endte jeg torsdag med at lave denne thai curry gryde
6 personer2 spsk olivenolie2 hakkede løg2 fed hvidløg hakket4 spsk karry pasta gerne den røde2 ds tomater eller 400g tomater hakkede1 dl æblemos eller et æble skrællet og skåret i tern1½ dl yougurth naturel eller creme fraiche eller soyamælk og lidt citronsaft½ tsk spidskommen2½ dl kokosmælk10 usvovlede abrikoser i strimler eller 4 spsk. Derefter tilsættes tomater, abrikos, yougurth, kokosmælk, æbler, kommen, og boullion og kog i 10 minutter, kom gulerødder , squash og aubergine i. 2½ dl kokosmælk
Herefter tilsættes kartofler, blomkål og æbler samt kokosmælk og vand. Hvis retten skal være mere flydende kan der tilsættes yderligere vand eller kokosmælk
Tilsæt kokosmælk, kartofler, grøntsagsboullion og lad det simre under låg i 15 minutter. Smelt kokossmør i en sauté pande, tilsæt derefter løg, gulerødder og gul karrypasta Lad det simre en smule og nyd duften der spreder sig i køkkenet
kokosmælk. Denne curry er tilsat masser af ovnbagt blomkål, så den er fuld af sunde grøntsager. Tilsæt kokosmælk, tomatpure og creme fraiche rørt med mel