Smelt chokoladen over vandbad og pynt kokosmakronernes bund med chokoladen og hakkede mandler. Rør æg, kokosmel, vaniljepulver, banan/kokosmælk og sukker sammen til en ensartet masse
Dadelbrownie med kokos swirl / Sprød kokosmarengs med æbleskum og mørk chokolade / Sprøde kokostoppe med chokolade / Sunde kokosmakronermed citronskal og chokolade
Sunde kokosmakronermed citron. Riv marcipanen og pisk det godt sammen medægog sukker. Pisk sukker ogæg i en skål til det er luftigt, cirka et par minutter
Kokosmakroner der bages med en lille fordybning i, så pensles der med chokolade under bunden, og når det er tørt fyldes der smeltet chokolade i fordybningerne og der lægges små æg i
Kom disse samt æggene i skålen og rør det sammen. Kom blandingen op i en skål sammen medkokosmelet. af sukkeret op i en elektrisk kaffemølle og kværn det til et flormelisagtigt pulver