Den må næsten have følt sig overset, men i dag skulle den altså bruges til en omgang kokosmakroner. I de mere gængse opskrifter er der alt for meget væske, og de små makroner flader lidt for meget ud og bliver derfor lidt for tørbagte
Opskriften er til ca. - Så er kokosmakroner et nemt og hurtigt valg. - i morgen følger opskriften på den lækre kage jeg viste i sidste uge og så kan jeg afsløre at jeg har forsøg mig med macarons
Jeg lavede samtidig også dej til marcipan-specier, som jeg skal bage i dag, så dem kommer der også en opskrift på senere - så er det bare med at gå igang med julebagningen
Jeg elsker at bage, og især at ernæringsforbedre kalorieholdige opskrifter. Denne gang er det “gået ud over” kokosmakronerne, som traditionelt indeholder meget sukker og især smør
I. g. å. r. b. a. t. e. j. K. o. k. s. p. -. ). J. v. l. u. h. æ. ,. i. d. f. n. y. ". m. G. ø. L. c. C. 1. 5. 8. 2. 6. 0. /. (. 3. S. Æ. 7. N. O. . g
Og her har I en nem og hurtig opskrift på lækre kokosmakroner med marcipan. • Dyb de afkølede kokosmakroner i den smeltede chokolade og stil dem på køl til chokoladen har sat sig
20 små kokosmakroner. Verdens letteste men super lækre små kager. Dette er kager, som ikke bliver lettere at lave og som er super fine og perfekte at servere til kaffen, hvis man får uventet gæster