Den må næsten have følt sig overset, men i dag skulle den altså bruges til en omgang kokosmakroner. Den bedste kokosmakron leveres hos bageriet Emmery, og jeg har mange gange forsøgt at gøre dem kunsten efter, dog uden held
Er man til lidt ekstra kræs, kan man dyppe bunden i smeltet chokolade. En god (og hurtig) måde at få brugt æggehviderne på, er at bage en omgang lækre kokosmakroner
Smelt chokoladen over vandbad og pynt kokosmakronernes bund med chokoladen og hakkede mandler. Rør æg, kokosmel, vaniljepulver, banan/kokosmælk og sukker sammen til en ensartet masse
I. g. å. r. b. a. t. e. j. K. o. k. s. p. -. ). J. v. l. u. h. æ. ,. i. d. f. n. y. ". m. G. ø. L. c. C. 1. 5. 8. 2. 6. 0. /. (. 3. S. Æ. 7. N. O. . g
Hvis du vil have dejlig chokolade i bunden af dine kokosmakroner, kan du – når de er afkølede, smelte den mørke chokolade, og smøre lidt i bunden af hver kokosmakron
F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. l. j. ø. b. k. å. I. m. D. f. y. S. æ. v. w. -. c. J. ,. 3. 0. h. L. (. 1. 5. ). T. M. B. 2. P. 8. 4. E. A. C. Y. '. , g
Kagen minder lidt om en kokosmakroner i dejkonsistensen, hvilket jo ikke er helt dårligt. Det stod på de hjemmelavede P-tærter og denne mandelkokos kage