Hvis man laver massen og former den til "stænger" eller små "brød", så skal de IKKE bages, men tørres i køleskabet, overtrækkes med chokolade og så bliver de til de dejligste "Bounty"
I. g. å. r. b. a. t. e. j. K. o. k. s. p. -. ). J. v. l. u. h. æ. ,. i. d. f. n. y. ". m. G. ø. L. c. C. 1. 5. 8. 2. 6. 0. /. (. 3. S. Æ. 7. N. O. . g
F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. l. j. ø. b. k. å. I. m. D. f. y. S. æ. v. w. -. c. J. ,. 3. 0. h. L. (. 1. 5. ). T. M. B. 2. P. 8. 4. E. A. C. Y. '. , g
Det er min erfaring, at enten så elsker man kokostoppe eller kokosmakroner, som de også kaldes – eller også synes man, det er tæt på at være den mest ligegyldige, halvtørre kage, der findes
Sunde kokosmakronermed citron. Relaterede indlæg. Kombinationen af den søde, frosne banan med den mørke, sprøde chokolade og de hakkede, ristede mandler er virkelig god
Smelt den mørke chokolade over vandbad og dyp de afkølede kokosmakroner i den smeltede chokolade – du kan også fordele chokolade med en teske over kokostoppene
Sunde kokosmakronermed citron. Jeg har lavet den nemme form for temperering, så alle os uden termometer også kan være med – chokoladen får dog stadig et lækkert knæk
Sunde kokosmakronermed citron. Da jeg var mindre, kunne jeg ikke lide bønnerne, fordi jeg synes, at de var for melede, men i dag elsker jeg dem og mener, at Chili con carne ikke er det samme uden dem