Det er ikke særlig godt for nogen, så hun sagde at en smart måde at få drukket mere vand på, er at have en fin karaffel med is og lime/citron i, og så tage med ind til bordet
Gazpacho er perfekt at servere på tapas bordet eller som en lækker forret. Suppen er kold og spises ofte i sommermånederne, men kan også fint bruges resten af året
Lad hele tiden båndet være løst på bordet ved at drysse jævnligt med flormelis. 5 blade husblas (udblødt i koldt vand). 5 blade husblas (udblødt i koldt vand)
Mens den varme sukkermasse bliver pisket sammen med æggemasserne er det en god ide, at køle skålen af med isterninger eller et vådt og koldt viskestykke
Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Smelt den hvide chokolade, og rør den i den kolde rabarbergrød. Vi har efterhånden vores favoritter, men forleden dukkede en ny kage op på bordet… og den er uden tvivl føjet til listen over favoritkager
koldt vand. Vend da "krummerne" ud på bordet og ælt dem til en hel og sammenhængende dej. Rul dejen ud på bordet, så den passer til din tærteform, smør formen og vend dejen ud over
Skyl æggene under den kolde hane. Mangler du noget nyt på påskebordet. Eller på frokost bordet generelt. De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up
Om søndagen gør vi os ekstra umage med vores mad og bordet er dækket med dug, lys og blomster. Chokolade-fløden hældes over den kolde kiksekage og den stilles på køl igen i 3-4 timer
Opløs gæren I vandet – det behøver ikke være lunkent vand, koldt vand er fint. Drys lidt mel ud på bordet, og vip dejen ud ad skålen, og vend den rundt et par gange i melet
Dagen efter tages dejen ud og står et par timer på køkkenbordet og får lidt varme. koldt vand. Drys mel på bordet og vend dejen et par gange inden den deles i 3 lige store dele. 8 dl koldt vand
Fidusen er at bage koldhævet brød. Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Læg stegen ovenpå, hæld vand i fadet, så det dækker æblerne, og sæt det hele i en kold ovn. Der går 5 timer, fra man starter, til maden er på bordet – så er du advaret og kan begynde i tide