Kold cremefraiche sovs opskrifter

Mors Kyllinge fad med kold cremefraiche persille sovs .

Mors Kyllinge fad med kold cremefraiche persille sovs .

Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den koldesovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Blåbær- og kærnemælk fromage med crunch

Blåbær- og kærnemælk fromage med crunch

Læg husblas i lidt koldt vand til ’vingummikonsistens’. 2,5 dl cremefraiche (mindst 18, gerne 38 pct.  Skålen med blåbær bure der tilbage, varmes let i mikrovnen, og dertil tilsættes 1 blad husblas som har ligget i blød i koldt vand. 2,5 dl cremefraiche (mindst 18, gerne 38 pct
Grøn pebersovs til en lækker kalvesteg

Grøn pebersovs til en lækker kalvesteg

Den kraftige smag passer også godt til en kold dag, hvor tågen hænger næsten ned til skoene, og sludregnen pladrer ned fra de grå skyer
Broccolisalat

Broccolisalat

Hæld kogende vand ud over broccolibuketterne, hæld det fra igen, og hæld koldt vand over dem. Men du kan jo gemme den til en dag, hvor du skal lave suppe, sovs eller lignende
Grønkål

Grønkål

Hak grønkålen, og kom den i en pande sammen med kartoflerne, cremefraichen og halvdelen af det gemte kartoffelvand
Grillet tomatsuppe

Grillet tomatsuppe

Selvom det er koldt, vådt og gråt udenfor, bringer efteråret også stearinlys, hyggesokker, tæppe og varme supper med sig…
Mors kyllingefad med kartofler , gulerødder og kold persillesovs .

Mors kyllingefad med kartofler , gulerødder og kold persillesovs .

Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den koldesovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Varmrøget ørred på weberen

Varmrøget ørred på weberen

Varmrøget ørred direkte fra grillen, en krydret koldsovs med sure agurker, kapers og forårsløg, hjemmebagte amerikanske biscuits og græsk kålsalat
Det Mælkefri Køkken

Det Mælkefri Køkken

Kold kartoffelsalat. ’Cremefraiche’. Mælkefri sovs. Grundsovs. Persillesovs. Brun sovs. Hold op hvor jeg glæder mig
Blåbær- og kærnemælk fromage med crunch

Blåbær- og kærnemælk fromage med crunch

Læg husblas i lidt koldt vand til ’vingummikonsistens’. 2,5 dl cremefraiche (mindst 18, gerne 38 pct.  Skålen med blåbær bure der tilbage, varmes let i mikrovnen, og dertil tilsættes 1 blad husblas som har ligget i blød i koldt vand. 2,5 dl cremefraiche (mindst 18, gerne 38 pct