Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den koldesovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Læg husblas i lidt koldt vand til ’vingummikonsistens’. 2,5 dl cremefraiche (mindst 18, gerne 38 pct. Skålen med blåbær bure der tilbage, varmes let i mikrovnen, og dertil tilsættes 1 blad husblas som har ligget i blød i koldt vand. 2,5 dl cremefraiche (mindst 18, gerne 38 pct
Hæld kogende vand ud over broccolibuketterne, hæld det fra igen, og hæld koldt vand over dem. Men du kan jo gemme den til en dag, hvor du skal lave suppe, sovs eller lignende
Bedste ved denne ret er, at kartoffelsalaten smager endnu bedre dagen efter hvor den er helt kold, så den glæder jeg mig til at spise resten af til eftermiddagsmad
Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den koldesovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Læg husblas i lidt koldt vand til ’vingummikonsistens’. 2,5 dl cremefraiche (mindst 18, gerne 38 pct. Skålen med blåbær bure der tilbage, varmes let i mikrovnen, og dertil tilsættes 1 blad husblas som har ligget i blød i koldt vand. 2,5 dl cremefraiche (mindst 18, gerne 38 pct