friske ærter, blegselleri, grønkål, frisk salat, spidskål - men hav altid avocado med i suppen. Du kan bruge mange forskellige former for grønt i stedet for det foreslåede, eks
Uha, hvor brugte vi lang tid på at forsøge at tage et godt billede af den her, men det er altså svært at leve op til de billeder, som er i kogebogen, selv om jeg (vi) ufattelig gerne vil blive endnu bedre til at tage madbilleder - uden at maden når at blive helt kold
Denne opskrift fungerer også super som en koldsuppe. Supper består som regel af kogte grøntsager, og i de fleste tilfælde grove grøntsager som fx rodfrugter, kål og bælgfrugter
Billede er af en kold lasagne, da jeg ved et uheld fik slettet det af den varme udgave. Men i denne udgave sneg en smule pasta sig også ind (min far tror ikke, man kun kan leve af grøntsager) og når den er med fuldkorn, skal den være så velkommen
Mens der stadig er koldt udenfor, og halvdelen af os går rundt og snøfter og har ondt i halsen, er der ikke noget som en god blendet grøntsagssuppe at varme sig på
Ærtesuppe kan tilberedes som en kold eller varm ret. Den serverer jeg altid kold. I hvert fald ikke de ærtesupper jeg har set eller lavet, for de har alle en fantastisk flot grøn farve