Kold hævnings opskrifter

Opskrift på chokorug

Opskrift på chokorug

De er lækre at spise lune med smør, eller kolde som en snack dagen efter. Jeg har et par gange før bagt disse lækre chokorug boller ala
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Det er koldt vand fra hanen. Rør først gæren ud i vandet så det er jævnt fordelt. Brug en stor skål. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Chokoladeboller

Chokoladeboller

en tung, men lækker, svampet og chokolade fyldt choko-bombe, som egner sig helt perfekt til en kold og regnvåd efterårs dag, hvor varm kakao, stearinlys og lune tæpper er taget i brug
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Opløs gæren I vandet – det behøver ikke være lunkent vand, koldt vand er fint. Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld
Koldhævede gulerodsboller

Koldhævede gulerodsboller

Når jeg bager boller, lader jeg dem for det meste koldhæve, for jeg har fundet ud af, at det er så meget nemmere
Glutenfri Solskinsboller

Glutenfri Solskinsboller

Jeg savner en dej der kan koldhæve. Det er et rigtigt godt spørgsmål…vi har endnu ikke selv eksperimenteret så meget med koldhævning, så vi må være dig svar skyldig
Hvide luftige burgerboller

Hvide luftige burgerboller

Hvis man kun har koldt, hårdt smør kan det med fordel rives på et rivejern. Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
Koldthævede speltboller

Koldthævede speltboller

) Jeg er og bliver fan af koldhævning, for hold nu op hvor er det nemt, og så kommer der bare et anderledes og lækkert brød ud af det ift
VALNØDDEBRØD

VALNØDDEBRØD

koldt vand. salt250 gram hvedemelSkold valnødderne med kogende vand, dryp af og dup tørre. Min opskrift på valnøddebrød har efterhånden har fulgt mig i så mange år, at papiret er helt krøllet, plettet og skøbeligt
Rugbrød på linje med Lagkagehusets

Rugbrød på linje med Lagkagehusets

Når de er kolde pakkes de i plastikposer. 0. Rugbrød på linje med Lagkagehusets. Posted by LikeBree on 11. marts 2016 in Alt og intet | ∞
Sunde boller

Sunde boller

500 gr spelthvedemel150 gr grahamsmel150 gr fuldkornshvedemel300 gr skyr naturel50 gr gær25 gr FiberHUSK5 dl koldt vandLidt solsikkekernerLidt hørfrø1 æg til pensling af bollerneSådan gør du. 5 dl koldt vand
Kløbenboller minder om mormor

Kløbenboller minder om mormor

Kløbelboller75g smør smeltes og deri blandes1/4 liter mælk1 æg(mærk nu efter om blandingen ikke er for varm eller for kold, den skal være lunken)så blandes 25 g gær ilidt salt2 spskf sukker25g hakkede syltede kirsebær50g pomerans50g syltede appelsin skal50g rosiner2 spskf reven appelsinskalcirka 400g mel
Pestosnurrer

Pestosnurrer

De kan fryses og genopvarmes eller spises kolde. Vi kender alle kanelsnegle og pizzasnegle, men “snurrer” er sneglenes lidt mere avancerede og dekorative modstykke
Rosinboller - de gode fødselsdagsboller

Rosinboller - de gode fødselsdagsboller

Selvom det i dag er årets første forårsdag, så er det noget koldt og vådt udenfor. Det ligger virkelig op til rosinboller og varm kakao
Pizzasnegle

Pizzasnegle

Men ellers smager de altså også lækkert kolde. Pizzasnegle – Skal der noget nyt og spændende i madkassen i stedet for de sædvanlige leverpostejs- og spegepølsemadder, så er pizzasnegle et godt alternativ
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Server straks med koldt smør og et stykke gamle oles tipoldefar, eller måske bare en god brie. Brødtype
Opskrift på nem og svampet brød

Opskrift på nem og svampet brød

5 1/2 dl kold vand. Opskrift på nem og svampet brød. Jeg har fået denne super nemme og lækre opskrift som jeg vil dele med jer