Brug gerne resterne fra aftenen før og så er du er sikker på, at de er helt kolde. Der findes intet mere lækkert end nye små danske asparges kartofler kogt med en god klat smør, salt og en dusk persille
Så de sidst par dage har vi med stort velbehag spist asparges og Samsø kartofler. - Grønne asparges. Jeg havde en rest kogte kartofler tilbage fra igår, så til aften lavede jeg en lækker kartoffelsalat
Hæld den i en si, og skyl den medkoldt vand. Sådan blev det dog ikke, for den her sommer har været en af de koldeste og vådeste, og den dag blev ikke meget anderledes
En dejlig forårs salat som kan serveres til mange retter, steg fx en god frikadelle til og lav en koldkartoffelsalatmed cremefraiche og masser af purløg
Asparges kartofler , det er nok lidt luksus at bruge , men de er rigtig gode fordi at de ikke koger ud og så smager de bare rigtig godt , jeg beholder skraldet på , koger dem med salt , lad dem selv køle ned , ikke noget medkoldt vand , skæres i tern
En anderledes koldkartoffelsalat end den traditionelle. Hvidløg kan holde sig længere, hvis du hænger dem et tørt, koldt og gerne mørkt sted, men du kan også vælge at lave marinerede hvidløg af dem