Koldkartoffelsalat med olie og eddike. Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurter og selvfølgelig salt og peber
Hvis du bruger dåsekikærter så kom dem i en sigte og skyl dem i koldt vand. Jeg bruger dem ofte ovenpå kartoffelsalat, lavet med en olie/eddike/appelsinsafts/sennepsdressing, og i andre typer salater, men jeg elsker også at spise dem som de er når “den lille sult” melder sig
Dressingen blandes af olie, eddike og krydderier. Istedet for æbleeddike kan også bruges citron saft. Med de nye kartofler nu er det tid for kartoffelsalaterne, som kan kombineres på alle mulige måder
Hæld olien over de helt kolde løg, så den netop dækker. Hvidløg kan holde sig længere, hvis du hænger dem et tørt, koldt og gerne mørkt sted, men du kan også vælge at lave marinerede hvidløg af dem