Hæld i en skål og top op med laks. 2-3 dl vand eller kold grøntsagsbouillon. 100-125 g laks (jeg brugte varmrøget, men tern af fersk kogt eller bagt laks ville være lige så fint). 2-3 dl vand eller kold grøntsagsbouillon
sovsen til med lidt majsstivelse blandet op med koldt vand. Vandet skal hældes fra når det har kogt. Lækker saftig laks i fad med kokosmælk og grønsager dertil perlespelt
Afdryp bønnerne og overhæld med koldt vand. Del laksen i flager og fordel over salaten. 200 g laksebøffer. 200 g kogte kartofler. Bag laksen i ovnen ved 200 grader i cirka 13-15 minutter. 200 g laksebøffer. 200 g kogte kartofler
Her får du valget - den ene er en smørsauce, som skal serveres med det samme, da den karamellisere, når den bliver kold, og den anden er lavet på æggeblomme, som smager bedst når den serveret tempereret
Her får du valget - den ene er en smørsauce, som skal serveres med det samme, da den karamellisere, når den bliver kold, og den anden er lavet på æggeblomme, som smager bedst når den serveret tempereret
Mos dine kolde kartofler grundigt med en gaffel, så de ikke indeholder store klumper. Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
Det er sådan en tid, hvor det bliver koldere og mørkere udenfor, og man derfor har mere lyst til mad, der skal øses op i en skål og spises med en ske – i hvert fald hvis du spørger mig Da jeg for et par uger siden spurgte jer, hvilke retter I gerne ville se flere af, var der nogle af jer, der ønskede grødopskrifter
Stik en kniv i dem undervejs, glider kartoflen af den, skal de tages af skylles i koldt vand. Sommerlig salat med varmrøget laks, nye kartofler & sund(ere) mormordressing
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
med lidt maizena udrørt i koldt vand, og smag til med salt og peber. Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (og kogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt med den sidste lime skåret i tynde skiver
Stil dressingen koldt. Og sådan fortsætter man med at tilføre mere væde, indtil kernerne er kogt godt. Jeg stod for en forret med salat og laks samt tilbehør til hovedretten, som min mor lavede
Hold rødbederne under den kolde hane én efter én mens du gnider skrællen af. Som rå og revet i råkost, som fritter i ovnen og som ingrediens i salater, kogte
Uha, hvor brugte vi lang tid på at forsøge at tage et godt billede af den her, men det er altså svært at leve op til de billeder, som er i kogebogen, selv om jeg (vi) ufattelig gerne vil blive endnu bedre til at tage madbilleder - uden at maden når at blive helt kold
Passer perfekt til en salat eller bare som et godt og mættende brød til noget så simpelt som en god klat kold smør, eller til dit middagsbord og lækkert pålæg
Den kan sagtens nydes kold. lidt fuldkorns-pasta, kun så de er halvt kogte, og si vandet fra. Vi er rigtig glad for kombinationen med laks, spinat og hytteost, men også porrer-tærte med bacon, er rigtig lækkert