½ dl koldt vand. Jeg fandt en opskrift på en gærkringle i Frk. Rør gæren ud i det kolde vand. Christian endte med at vælge kringlen som sit bageprojekt, men vi tilpassede den en smule ud fra, hvad vi havde hjemme
Vi danskere har selvfølgelig alle julespiserne (som du formentligt har frisk i erindring), der hører vintermånederne til, så har vi koldskål til de lange sommeraftener, og derudover har vi jo også et par spiser, der holder hele året - heriblandt den gode gammeldavs kringle
For eksempel til disse sesam- og ostekringler. 50 g koldt smør i tern. Slå dejen ned og form enten 10 store kringler eller 20 små – de store er gode til sandwich, de små bliver mere sprøde. 50 g koldt smør i tern
Kringlen er både skøn lun eller kold – også dagen efter. Opløs gær i den kolde mælk i en bageskål. Jeg får et lille æblelager med hjem, hver gang jeg kommer på besøg, og denne formiddag blev nogle af dem nydt i en æble-kanelkringle
når dejen er kold kan du vælge hvor meget af dejen du vil bruge til hvad. Kringler. form dem til kringler ved at tage fat i enderne og lægge dem ind over midten af din strimmel
Jeg synes dog stadig den gør sig helt utrolig godt til en skoldhed kop eftermiddagskaffe, måske endda aftenkaffen og så er den en yndig klassiker at pynte et fødselsdagsbord med
Du skal bruge disse ingredienser for at lave oldemorkringle. Sådan laver du Oldemorkringle. Det er vigtigt, at dejen ikke æltes for voldsomt, da det tager luftigheden ud af kringlen