Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
De kan spises lune og kolde. En fuldkorns tortillapandekage med kylling og rød peberfrugt eller tomat er super lækker og handy, at have med i madpakken
350 g stegt kyllingebryst. 1) Steg kyllingbrysterne og lad dem køle af, så de er kolde, inden de blandes i salaten. 3) Kog pastaen efter anvisningerne på pakken, og skyl den herefter under koldt vand
Server med nye kartofler, kold smør og en chili-cremefraiche dressing til. I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først lige til sidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Du har måske allerede set, at jeg viste salaten frem på Instagram den anden dag (lige her), hvor den blev nydt søndag aften som picnic på stranden i solen med tilhørende kyllingebryst sammen med familien