For, hvor man end sig vender hen, er der småkager, konfekt, sildemadder med karrysalat og en lille en til, rullepølse, rødkål, gløgg, æbleskiver og mange andre gode sager
Stil dressingen koldt. Varm bouillonen op og kom den i gryden lidt ad gangen. Dertil serverede jeg en rigtig god speltotto eller kornotto med rødkålog bacon
Stil stegen i en kold ovn. Flæskestegen er denne gang stegt ved svagere varmeog i længere tid for ekstra sprøde, knasende svær samt super mørt og saftigt kød
Retten passer perfekt til kolde efterårsdage. I denne nemme hverdagsret bruger jeg hokkaido sammen med søde kartofler og svampe i en cremet tomat-/kokossauce, og det bliver ikke mere lækkert ogvarmende
hvis du bruger en glasskål til formålet, er det godt lige at skylle den nogle gange med varmt vand, så den ikke er for kold, når du hælder den varme væske fra stegen over i den
Hæld koldt vand op indtil vandet opnår en fingervarm temperatur. I stedet for tofu kan du enten undlade det eller erstatte det med rejer, kylling, eller noget andet spændende
Skyld den i koldt vand og tør den godt med køkkenrulle , både udvendig og indvendigt. Melet skulle nu gerne ha jævnet vandet i bradepanden , sigt det og kom det i en gryde , kog det op og kom kulør i , smag til evt med lidt væske fra din rødkål eller evt ribsgele
Hæld vandet fra fadet med flæskestegen over i en gryde, og sæt det på et koldt komfur. Tænd for komfuret ved høj varme, når melet er sunket ned, og rør godt rundt med et piskeris
af en kold dåse økologisk kokosmælk (fx Blue Dragon, Coop, Santa Maria eller. Læg husblassen i koldt. varm forsigtigt massen op, til den bliver klistret, mere sammenhængende og
Man kan sagtens lave anden dagen før, og enten varme anden i ca. Hvis du normalt kan lide klassisk andesteg, greesy burger og sprød rødkåls-æblesalat er jeg sikker på, at du vil give mig ret
Når risengrøden er helt kold, piskes fløden til flødeskum og med flormelis. Gryden hænges over et bål og får på denne måde både over ogundervarme samtidig