Den opskrift du får her på pastasalat er med garanteret hjemmelavet dressing, og det er nok også dressingens skyld at denne kolde, cremedepastasalat har skubbet den tidligere favorit af vinderskamlen
Koldpastasalatmed rød pesto. Kog pastaen som anvist på pakken, når du har kogt pastaen kommer du dem i et dørslag og skyller dem i koldt vand så de bliver kølet ned og lad dem dryppe af
Salaten blev serveret kold men med varm laksefilet fra ovnen, i lidt citronsaft. Pastasalatmed kikærter, avocado, rød pesto, ostetern (feta), agurk, peberfrugt og tomater
Se flere sunde og slankende opskrifter med svinekød her . Dup kødet tørt med køkkenrulle 2. Krydr med salt, peber og paprika 3. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side Pastasalat 1. Skær peberfrugterne i halve på langs, tag kernerne ud og bag dem i ovn ved 225°C i 15 min 2. Læg peberfrugterne til afkøling i en frysepose 3. Fjern skindet, skær peberfrugterne i mindre stykker 4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, overhæld pastaen medkoldt vand, lad pastaen dryppe af i en sigte 6. Rør dressingen i pastaen, tilsæt peberfrugt og tomat 8