Kold sauce opskrifter

Grøn sauce - Salsa verde

Grøn sauce - Salsa verde

Jeg har svært ved at spise koldt kød, mens min mand syntes det er synd og skam at genvarme det. Lørdag aften fik vi spist en rest okseculotte-steg fra fryseren og det blev i selskab af denne grønne sauce
Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Nu er du så klar til at blande det hele, og det betyder også at resten af maden skal være klar, og gerne allerede anrettet på bordet, for når du går i gang med at blende, er der kun sekunder til saucen kan være på bordet – og det vil den gerne være hurtigt, fordi den jo kun er lun og hurtig bliver kold
Kold tomatkompot

Kold tomatkompot

Skyl straks i koldt vand og pil skindet af tomaten. Skær et lille snit i bunden af tomaten og dyp den 30 sekunder i kogende vand
Myntegele og klassisk engelsk Mint Sauce

Myntegele og klassisk engelsk Mint Sauce

Hæld på atamonskyllede glas og sæt ikke låg på, før geleen er helt kold og stivnet. Det gælder både den klassiske myntegele og den specielle engelske Mint Sauce med eddike
Pasta - Svinemørbrad - Pikant sauce

Pasta - Svinemørbrad - Pikant sauce

Det var en dejlig tur rundt i byen, men hold op hvor er der blevet koldt. Svinemørbradstykkerne og baconen tilsættes hvorefter saucen koger lidt ind og smages til
Hurtig chili con carne til en kold dag

Hurtig chili con carne til en kold dag

Tilsæt koriander og spidskommen, rør rundt, tilsæt tomater, Worcestershire sauce og salt og peber og en tsk chili eller mindre – du kan altid komme mere i, hvis det ikke er stærkt nok
Svinekød i sur-sød sauce

Svinekød i sur-sød sauce

4) Rør majsstivelse ud i koldt vand og jævn bouillonblandingen. 5) Vend til sidst kødet i saucen sammen med grøntsagerne, og varm godt igennem
Bearnaise!

Bearnaise!

Hvis du synes saucen er for kold til at servere, kan du forsigtigt varme den let over vandbadet. at mestre bearnaise saucen
Spidskålslasagne med oksekød

Spidskålslasagne med oksekød

Når det er mørt hældes vandet fra, og der kommes med det samme koldt vand hen over spidskålen. Soya sauce - 2 spsk