Koldhævede boller 1 liter vand havregryn opskrifter

Hvad jeg spiser på en dag

Hvad jeg spiser på en dag

Når jeg laver boller er det næsten altid koldhævedeboller, som har hævet natten over, for så er de lige til at sætte i ovnen, når børnene er blevet hentet fra vuggestue og børnehave, eller når jeg får en veninde på besøg
Koldhævede morgenboller

Koldhævede morgenboller

½ litervand. Dejen skal stadig være klistret, men ikke for vandet - jeg siger altid at dejen skal slippe kanterne af skålen når man ælter den med dejkrogene

Koldhævede müsliboller med revet æble

Bland gær, salt og honning i ½ litervand. Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet

Frk. Curtings koldhævede grovboller

      lunkent/koldt vand⅓ pk.  hvedemel, rugmel, fuldkornshvedemel, grahamsmel og havregryn, . Ingredienser til koldhævedeboller