Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Sprøde bollermed birkes / Saftige gulerodsboller / Myslibollermed tranebær
Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Tilsæt fuldkornsmel og majsmel og ælt hvedemelet i lidt ad gangen. Jeg har bagt mange forskellige opskrifter på koldhævedeboller, dem kan du finde lige her, og denne gang tilsatte jeg lidt majsmel i bolledejen
Tilsæt gojibær og de grofthakkede valnødder og ælt først fuldkornsmel og dernæst hvedemel i dejen. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca
Derudover har jeg brugt fuldkornsmel, så de mætter længere og solsikkekerner for knas. Nemme, æltefrie boller / Koldhævedegulerodsboller / Valnøddeboller / Spinatbollermed hytteost / Koldhævedemysliboller
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævedeboller sammen med oregano og soltørrede tomater
Derudover har jeg også tilføjet kardemomme, fuldkornsmel og toppet med græskarkerner. Det blev til de lækreste sprøde, koldhævedebollermed en god saftighed fra de revne æbler
Derfor lagde jeg aftenen før en dej til koldhævedeboller (de nemme og æltefrie nogle), og så lavede jeg en chiagrød med mango, kokos og vanilje, en sundere kokos-nutella og disse sunde blåbærpandekager med fuldkorn