Koldhævede boller med grahamsmel havregryn honning opskrifter

Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

med lidt kerner eller havregryn. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Koldhævede morgenboller med chiafrø

Koldhævede morgenboller med chiafrø

Herefter tilsættes salt og honning, hvorefter chiafrø, havregryn og grahamsmel røres i dejen. Vores morgenboller indeholder altid havregryn og hvedemel, men suppleres gerne med andre slags grovere mel, müesli, nødder og kerner

Koldhævde boller med Chiafrø

Opskrift på familiens koldhævedefavoritboller – nu med Chiafrø. mel (gerne Søris hvedemel, grahamsmel eller en blanding)
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Koldhævedeboller. Du kan nu vælge at pensle bollernemed vand, mælk eller æg eller du kan lade hver. Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder

Koldhævede boller

Du kan variere dine bollermed de kerner og frø du lyster. Når dejen hæver i lang tid, og ved en lav temperatur, medfører det at svampe og bakterier formerer sig langsommere

Hurtige morgenboller med grahamsmel

Lækre koldhævedemorgenboller – lige klar til smør… MUMS. bollernemed sesam, havregryn, frø eller kerner efter eget ønske