Tilsæt honning, begge typer hvedemel, havregrynog havsalt. The post Grove koldhævedebollermed chokoladechunks, havregryn, kerner og nødder appeared first on Annemette Voss
Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Herefter tilsættes salt oghonning, hvorefter chiafrø, havregrynog grahamsmel røres i dejen. honning. Vores morgenboller indeholder altid havregrynog hvedemel, men suppleres gerne med andre slags grovere mel, müesli, nødder og kerner
Opskrift på familiens koldhævedefavoritboller – nu med Chiafrø. En sjat god honning. Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Start med at opløse gær i vandet og rør derefter yoghurt, honning, salt og kardemomme i. Jeg har efterhånden en del opskrifter på bollerog brød her på bloggen, men jeg har i lang tid haft en ide om at prøve en version fyldt medhavregryn (og gulerødder), der kan give saftighed
I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævedeboller - Græsk yoghurtmed hjemmelavet müsli
Koldhævede valnøddestykker. Bollerne har en rigtig god smag i sig selv ogmed en klat smør ovenpå. Jeg var ræd for, om jeg skulle ende med pink hænder, køkkenborde og skåle, men det var heldigvis ikke tilfældet
Du kan variere dine bollermed de kerner og frø du lyster. Når dejen hæver i lang tid, og ved en lav temperatur, medfører det at svampe og bakterier formerer sig langsommere
Bland gær, salt oghonning i ½ liter vand. Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet