Koldhævede boller med honning og havregryn opskrifter

Koldhævede boller

Koldhævede boller

Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. honning
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Koldhævede Müsliboller med revet æble

Koldhævede Müsliboller med revet æble

Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Koldhævede morgenboller med chiafrø

Koldhævede morgenboller med chiafrø

Herefter tilsættes salt oghonning, hvorefter chiafrø, havregrynog grahamsmel røres i dejen. honning. Vores morgenboller indeholder altid havregrynog hvedemel, men suppleres gerne med andre slags grovere mel, müesli, nødder og kerner

Koldhævde boller med Chiafrø

Opskrift på familiens koldhævedefavoritboller – nu med Chiafrø. En sjat god honning. Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Koldhævede havregrynsboller med gulerod

Koldhævede havregrynsboller med gulerod

Start med at opløse gær i vandet og rør derefter yoghurt, honning, salt og kardemomme i. Jeg har efterhånden en del opskrifter på bollerog brød her på bloggen, men jeg har i lang tid haft en ide om at prøve en version fyldt medhavregryn (og gulerødder), der kan give saftighed
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Koldhævedeboller. Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder
Hjemmelavet müsli & marinerede bær

Hjemmelavet müsli & marinerede bær

I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævedeboller - Græsk yoghurtmed hjemmelavet müsli
PINK rødbedeboller

PINK rødbedeboller

Koldhævede valnøddestykker. Bollerne har en rigtig god smag i sig selv ogmed en klat smør ovenpå. Jeg var ræd for, om jeg skulle ende med pink hænder, køkkenborde og skåle, men det var heldigvis ikke tilfældet

Nemme koldhævede boller

Tilsæt salt oghonning samt olie. Mel, kerner, gryn, frø (I denne opskrift har jeg brugt havregryn, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner)
Koldhævede morgenboller med birkes

Koldhævede morgenboller med birkes

Kom derefter salt oghonning i og rør. honning. Kom havregrynog hvedemel i og rør rundt. Pensl bollernemed mælk eller æg og drys birkes over
Hjemmelavet müsli & marinerede bær

Hjemmelavet müsli & marinerede bær

de koldhævedeboller på brunchbordet - Græsk yoghurtmed hjemmelavet müsli. Den græske yoghurt er drænet ogdermed mere fast i konsistensen end alm

Koldhævede boller

Du kan variere dine bollermed de kerner og frø du lyster. Når dejen hæver i lang tid, og ved en lav temperatur, medfører det at svampe og bakterier formerer sig langsommere

Koldhævede müsliboller med revet æble

Bland gær, salt oghonning i ½ liter vand. Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet