Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca. Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller
Disse boller er på ren hvedemel, men tilgengæld med kostfibre (og protein og sund fedt) fra chiafrø og mandler, hvilket gør dem sundere end almindelige hvedeboller
Tilsæt honning, begge typer hvedemel, havregryn og havsalt. Her har jeg lavet nogle lækre grove koldhævedeboller, der er fyldt med god mørk chokolade, naturligvis, og masser af gode grove ingredienser…såsom nødder, kerner og en grovere type mel
Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
honning. The post Koldhævedemorgenbollermed chiafrø appeared first on RuthogRuth. Vi har i efterhånden mange år lavet en koldhævede dej til weekenden og det har altid været lidt på gefühl fra gang til gang, hvad de har indeholdt
Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste opskrifter på boller - helt gratis. Jeg lavede dejen i en røremaskine, men den kan også æltes med håndkraft
Jeg har overraskende nok, ikke gjort mig så meget i at bage med speltmel (endnu ) – dog har jeg læst mig frem til, at fuldkornsspeltmel er optimalt til koldhævning, da det resulterer i mere smag til brødet
Opskrift på familiens koldhævedefavoritboller – nu med Chiafrø. En sjat god honning. have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Pensl bollernemed sammenpisket æg og drys med hasselnøddeflager, birkes og sesamfrø. Dæk skålen med husholdningsfilm og stil den i køleskabet til næste dag