Dejen skal være til at røre i, men uden at være for flydende. Når ovnen er varm sættes bollerne i ovnen og skru så temperaturen ned til 225 grader. 15 minutter senere er der nybagte friske og sprøde boller
Koldhævedeboller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
bollerne med lidt mere majsmel og solsikkekerner/birkes. Jeg har bagt mange forskellige opskrifter på koldhævedeboller, dem kan du finde lige her, og denne gang tilsatte jeg lidt majsmel i bolledejen
Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca
Har du cøliaki, skal du selvfølgelig passe på (du er ikke i tvivl, hvis du har), men alle andre behøver ikke se gluten som noget man behøver styre udenom, da det bare er det naturlige protein i især hvedemel