Grovboller. Friske, nybagte boller den bedste måde at starte dagen på. Så da vi havde lidt ekstra tid og overskud i Pinsen, fik jeg smækket en dej sammen, som kunne hygge sig natten over i køleskabet
Koldhævedegrovboller med Ølandshvede og maltmel. "Lav lækkert brød uden at skulle ælte dejen". En koldhævet dej er smart, når man lever på et studiebudget, da der skal bruges mindre af hver ingrediens, og derfor er det muligt at spare penge eller at lave dobbelt så meget
Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
❥ Boller (se opskrift på Koldhævede müsliboller med revet æble eller Koldhævedegrovboller). Rabarber er en skøn grøntsag, som jeg slet ikke kan få nok af
Jeg har altid bagt efter en traditionel opskrift, hvor dejen skulle æltes og bages 'med det samme', men så løb jeg ind i denne koldhævede opskrift (& blev dét klogere) - og den har hængt ved lige siden
Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet