Dette er et godt madbrød. På grund af gulerødderne holder det fugtigheden ok, men ligesom andre hurtighævende brød skal det spises ret hurtigt efter det er bagt, hvis det ikke skal blive for tørt
Jeg har tidligere lavet et indlæg med scones, men jeg foretrækker faktisk denne opskrift, som giver scones, der er blødere i det og holder lidt længere
Sæt imens brødet iblød i mælken. Kødboller. Når kødet er rørt godt sammen, tilsættes, brød/mælk, æg, sennep og basilikum og blandingen røres godt (brug røremaskine)
En af mine yndlingsting er deres fantastiske foccaciabrød. Jeg købte den egentlig mest for at få opskriften på deres gode brød og den helt utrolig gode tiramisu
Som lovet en nem opskrift på et rigtig godt brød. Husk at brødet skal stå og hæve koldt til næste dag. Med denne metode vil enzymerne i melet nedbryde stivelse og proteiner til sukker og gluten, og man vil få et godt, saftigt brød
Den første dag fik vi andestykkerne direkte fra panden med kartoffelrøsti og spidskålssalat med appelsin og den næste dag lavede jeg denne salat og serverede med lidt godt brød
I den anledning har jeg også smagt palæobrød for første gang og det blev jeg ret begejstret for. Da brødet kun indeholder æg og masser af gode kerner og nødder kan det sagtens bruges som en eftermiddagssnack, når man som mig er på kur
Blandt de ting vi bagte var dette Ølandshvedebrød. Brødet skal være ret mørkt i overfladen. Det var et kombineret brød og kage-bagekursus og varede i 7 timer. Ingredienser (1 brød). Bag i 10 min og skru ned til 200 grader og bag brødet færdigt. 1 brød)
Server med pasta, ris, godt brød og eller en grøn salat. Cacciatore betyder "jæger" på italiensk og dette er en god, rustik og mættende ret (som måske blev serveret for jægeren når han kom hjem