Koldhævet brød med øl opskrifter

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Lækkert koldhævet brød med øl og surdej

Her fået I opskriften på et lækkert koldhævetbrød lavet medøl, surdej og ølandshvede. Når ovnen er godt varm, foldes dejen til et brødmed to metalspatler, læg herefter brødet på en bagespade, dejen skal være meget blød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har længe gerne villet bage mit eget rugbrød, men det har virket så besværligt og derfor er jeg ikke nået til det
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Vend rugbrødet ud på en rist og lad det køle helt af inden du skærer af det, så det kan nå at sætte sig
Det der, virkelig gode, grydebrød.

Det der, virkelig gode, grydebrød.

Laver man brød, der ikke er koldhævet, skal man ælte en hel, hel masse. Jeg har faktisk prøvet, at bage normalt æltet brød, med meget gær, som grydebrød, og det kan godt lade sig gøre, men det skal siges, at brødet ikke bliver noget nær så fint og luftigt, på den måde
Koldhævet boller af Manitoba mel

Koldhævet boller af Manitoba mel

Denne opskrift er brød i sin mest basale form. Lækre koldhævede boller med rigtig god smag fra den lange hævetid og manitoba melet
Brød til julen

Brød til julen

Dejen kan hæve med det samme, eller sættes i køleskabet til dagen efter. Al brød til julefrokosten er lavet med surdej og den tager en lille uge at få klar

Boller af koldhævet dej

steder i NYC) laver rigtig godt brød og en god yogurt med frugt og musli. Og med hensyn til spisesteder har jeg læst,
Opskrift på alle vores dejlige boller

Opskrift på alle vores dejlige boller

Man kan generelt sige at jo bedre mel, jo bedre brød. Og gerne med damp. 7 l vand1/2 pak gær2 dl ale (mørk øl)1 spsk salt40 gram birkes40 gram valnød1
Fuldkorns ølbrød

Fuldkorns ølbrød

Dette virker dog bedst hvis dejen IKKE er koldhævet. Det er stadig januar og dermed fokus på det lidt sundere brød, så jeg er blevet inspireret af en opskrift på et brød der indeholder øl, olie, malt og lavet på en fordej som indeholder skyr