Koldrøget laks opskrifter

Koldrøget Fanø laks, rygeost, strandkveller og rugbrødscroutoner

Koldrøget Fanø laks, rygeost, strandkveller og rugbrødscroutoner

Skær laksen i tynde skiver eller få fiskehandleren til det. Fordel laksen på tallerknerne. 2 skiver rugbrød 1 spsk olivenolie Havsalt 300 gr koldrøget Fanø laks 1 bæger Løgismose rygeost af sødmælk (170 gr) 2 spsk citronoile 1 håndfuld strandkveller* Tænd ovnen på 200 gr
Varmrøget laks

Varmrøget laks

Varmrøget laks eller koldrøgetlaks. Varmrøget laks – I fordums tider var røgning en teknik man brugte til at øge holdbarheden på de forskellige kødvarer
Omelet med laks og grøntsager

Omelet med laks og grøntsager

Pisk æg, mælk, spinat, salt og peber til en ensartet masse (hvis din laks er frossen, så kan du nemt tø den op i mikroovnen)
Laksetærte

Laksetærte

LaksetærteLaks smager jo skønt – det synes de fleste, selv dem der ellers ikke kan lide fisk – og røget laks smager endnu bedre
Ugens madplan uge 18

Ugens madplan uge 18

Koldrøget kyllingebryst (smager fuldstændig som hamburgerryg) m. Pasta med laks og spinat. Nu sidder du nok og tænker
Fødselsdagsmenu

Fødselsdagsmenu

Lakseroulade. LakserouladeGrøntsagsfladbrød – jeg brugte dog lidt mere squash og lidt mere HUSK. Skær laksen i småstykker og vend den med de øvrige ingredienser
Dekadente fiskefrikadeller

Dekadente fiskefrikadeller

De er også dekadente, fordi de er blandet med laksestykker og mere komplekse end hvis man ‘bare’ købte en bøtte torskefars og stegte det
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Den kan laves med både koldrøget og varmrøget laks. Min frokost bestod af en virkelig lækker salat med linser, røget laks og forårsløg
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Æble, laks, purløg og wasabi er efter min mening en genial blanding, som jeg også flere gange har brugt i sushiruller
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg kan bedst lidt laks så jeg købte lidt god kold- og varmrøget laks ved fiskemanden, men man kan bruge lige den fisk man bedst kan lide

Rønnede Kro 27. marts 2015

Jeg fik koldrøgetlaks, Maria noget med muslinger og Willy og Mikkel blomkålssuppen. Koldrøgetlaks, som smagte fint
Pasta med spinat, ricotta og varmrøget laks

Pasta med spinat, ricotta og varmrøget laks

Jeg gentog faktisk successen et par dage senere, da min familie var kommet hjem igen, og de var også ganske begejstrede - selvom vi denne gang brugte koldrøgetlaks

Aarhus Gastro Week 2013 på Restaurant ET

Forretten bestod af koldrøgetlaks med blomkål, citron, brøndkarse, agurker og sprød rug. Let og frisk ret, med gode smage og tilpas syrlig til den fede laks
Laksesalat

Laksesalat

Snit laksen i små stykker. 175 g koldrøgetlaks. 175 g koldrøgetlaks. 1 spsk rygeost. 1 tsk dijonsennep. spsk cremefraise