Hjemmelavet kærnemælkskoldskål med æg og tykmælk. Rør tykmælk i og til slut kærnemælk. Man kan pifte sådan en koldskål lidt om med søde jordbær og myntesukker hvis man har lyst til det, og imponere gæsterne med en lille dessert efter grillmaden
jeg hælder det på de to kartoner fra kærnemælken og tykmælken. I sommervarmen er koldskål en dejlig forfriskende dessert, som er meget men at lave selv
Pisk derefter fintrevet skal fra citronen i sammen med kærnemælk og tykmælk. Man kan næsten ikke sige sol og sommer uden at sige koldskål, og her er den i en lækker version med citronskal og en masse små vaniljeprikker
Der er mange forskellige meninger om, hvordan koldskål skal laves, men jeg foretrækker den altså med vanille, citron og ren kærnemælk (ikke med tykmælk, som nogen bruger)
Pisk derefter vanilje, fintrevet citronskål, kærnemælk og ymer i. Så hvorfor ikke forkæle sig selv med en skål hjemmelavet jordbærkoldskål med hjemmebagte kammerjunker
Vil du have koldskålen mere cremet, kan du tilsætte tykmælk eller pisket flødeskum. Denne opskrift er lavet ud fra en klassisk opskrift på kærnemælkskoldskål, men forskellen er, at den skal blandes med rabarbermos
Forleden havde vi besluttet at aftensmaden skulle stå på koldskål - i den her varme er det jo en foretrukken ret i mange danske hjem og det var det vist også, da vi skulle have det
½ literkærnemælk. tykmælk. Blend/stavblend jordbær med kærnemælk og tilsæt de øvrige ingredienser. Koldskål hører sommeren til og det samme gør de smukke røde danske jordbær