Pisk æggeblommerne sammen med vanillesukker. Jeg elsker koldskål, men den traditionelle version med almindelige kammerjunkere er noget af en kaloriebombe, så jeg prøver for tiden lidt opskrifter af
I sommervarmen er koldskål en dejlig forfriskende dessert, som er meget men at lave selv. Koldskålen kan spises med frisk frugt og den kan piftes op med blendede jordbær
N. å. i. g. r. f. o. s. ø. m. t. e. j. a. p. d. n. h. l. v. y. k. u. J. b. ,. æ. G. D. S. L. 1. 5. 0. (. 2. ). B. I. c. O. F. /. M. A. 3. 8. E. R. W. p g
Jeg elsker koldskål, så denne sunde og lette version er bare et must for mig om sommeren. Jeg besluttede i går aftes, at jeg ville lave koldskål, og når man laver af 1L kærnemælk og 1L A38, så bliver der altså en del tilovers til kommende dage
Pisk æggeblommer og sukker i en anden og tilsæt den græske youghurt. Sommeren har været over os længe nu, men koldskål har ikke været på min menu før nu
Sommer er for mit vedkommende ensbetydende med koldskål og danske jordbær. en lækker og sund koldskål med smag af jordbær og vanilje – og resultatet blev faktisk ret godt, hvis jeg selv skal sige det
I den varme sommertid, hvor jeg har brugt hele dagen udenfor i varmen, findes der ikke noget bedre, end at komme ind i skyggen, og nyde en dejlig portion kold og frisk koldskål