- med saft og kraftOg jeg ved godt, at der er meget brød på bloggen for tiden, men vi har af en eller anden grund spist vanvittigt meget brød de sidste dage, så jeg håber I kan holde til det
Der er ikke noget bedre end duftten at nybagt brød en søndag morgen. Med disse lækre morgenstykker kan du med garanti imponere familien, og helt uden stress og jag om morgenen
Vores fryser var blevet tømt for alt morgenbrød så Heidi lavede en plade med disse lækre havregrynsboller, og jeg må indrømme de er faktisk utrolig gode
Koldthævede grovboller. Søndag aften satte jeg en bolledej over. Eller det vil sige, at jeg rørte en bolledej sammen og satte den til koldhævning natten over, hvorefter de var klar til mandag morgen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Ved ikke om du kender “køleskabs-” eller “koldthævede” boller… men dejen SKAL være fugtig og klæg…. Malte’s Bamse fyldte forleden “Halv-seks”… dette skulle være fejret med hjemmebagte boller og flag på bordet, men Malte har desværre lagt syg så festen blev udsat indtil fredag aften, hvor vi slog “fødselsdag” og Disney sammen og hyggede med popcorn og friskbagte boller
The post Koldthævede, grove skagenslapper appeared first on Grydelappen. Disse brød er suveræne på morgenbordet og den gode, grove smag er fantastisk med en skive ost
. På messen i søndags var jeg så heldig at få en prøve med hjem på nogle chiafrø. Jeg havde hørt meget om dem i forvejen, men aldrig begivet mig ud i at lave noget med dem før
Nogen gange bliver koldthævede boller for seje synes jeg, men de her er fine. 15 g gær6,5 dl koldt vand1 tsk sukker1½ tsk salt200 g grahamsmel150 g fuldkornshvedemelca 575 g hvedemel50 g soltørrede tomater, hakkedeGæren opløses i vandet